Nominace na Blogerka roku 2017 v kategorii FOOD

31. října 2017

 

Takhle o víkendu mi přistála zpráva na Facebooku. Uvedla mě do rozpaků, ale neskutečně mě potěšila. Jedna milá duše, která MCB sleduje na Facebooku mi napsala, jak mi fandí a že mě nominovala v rámci soutěže Czech Blog Awards v kategorii FOOD. Zprávu jsem si musela přečíst několikrát, štípnout se, že se mi to nezdá. Sama bych si netroufla se přihlásit... Znám a sama sleduju spoustu skvělých blogů o vaření a pečení. 


ALE jsem neskutečně nadšená a jsem vděčná za každý milý komentář, povzbuzení, fandění. A to nejen v soutěži, ale i tady na blogu, FB a instagramu. Je to neskutečný hnací motor a závazek, abych pro vás vymýšlela a přinášela vám rozmanité a zajímavé recepty. Každý z nás máme své oblíbené mlsky, své rodinné klenoty po babičkách a prababičkách, ale taky rádi zkoušíme nové věci. Věřte, že vše, co na blogu je, je poctivě odzkoušeno na členech mé rodiny anebo známých. Teda vlastně až na granolu, smoothiečka a kaše - to mi rovnou moji chlapi zavrhli, že to do nich nedostanu :-).

A pokud byste mi chtěli dát hlas, můžete kliknout na obrázky, který vás přesměruje na stránky s hlasováním :-). Už se těším na další čas strávený s vámi ve virtuálním světě. A taky děkuju za každý váš hlas.




4 komentáře

  1. Jé, tak to jsem moc moc ráda, že ti to udělalo radost!! Myslím si, že ve své kategorii máš obrovskou šanci a byla by to prostě škoda nezkusit. Já jsem nominována také, ale kategorie Beauty je natolik vytížená, že šanci nejspíš ani nemám :D Budu ti držet palce! :)
    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to se musím podívat :-) A ještě jednou moc díky za podporu :-)

      Vymazat

Ahoj,
jsem moc ráda, že jste se zastavili. Děkuji za všechny komentáře a připomínky.

Alča

Co je nového na instagramu

© Mon cafe blog. Design by FCD.